Rihanna saç modelleri

Rihanna saç modelleri olarak ise pixie saç modelini, mohawk saç kesim modelini (kazıtılmış çılgın saçlar), uzun - kısa kıvırcık ve dalgalı saç modellerini tercih etmektedir.
Rihanna siyah saçları ve bob saç kesim modeli ile oldukça cool ve şık görünmektedir. Sadece şık görünmek bir yana Rihanna'nın bu saç kesim modeli ile de saçları oldukça parlak ve canlı görünmektedir. Sağlıklı saçları ile göz kamaştıran Rihanna'nın bob saç kesimi kulak hizasından başlamaktadır.
Rihanna Siyah Saçlar ve Bob Saç Kesimi
Saçları söz konusu olduğunda gözünü kırpmadan risk alabilen R&B yıldızı Rihanna saç kesim modelini bizlere sunmuştur. Şöyle ki ünlü sanatçı siyah saçlarının yan taraflarını kazıtmış ve sadece saçlarının üst kısmını uzun tutmuştur. Uzunluğu ise gördüğünüz üzere kulak hizasındadır ve Rihanna saçlarını yana tarayarak oldukça marjinal bir görünüm sergilemiştir.
Saçları ile bizleri mest eden pop yıldızı Rihanna asimetrik saç kesiminin öncüsüdür. Rihanna asimetrik saç kesim modelini uzun ve kısa saçlarının hepsinde denemekte ve bu saç kesim modelini sıklıkla kullanmaktadır. Rihanna2nın bu asimetrik saç modelini açıklayacak olursak; bildiğimiz üzere Rihanna genelde saçlarının sol kısmını kazıtmakta ve sağ tarafındaki saçların ise uzun olmasını sağlamaktadır. Rihanna'nın resimde görnüş olduğunuz asimetrik saç kesim modelinde ise saçların uzun olan kısmı kulak hizasına kadar gelmektedir. Asimetrik saçlarını siyah kullanan Rihanna sadece saç kesim modeli ile değil aynı zamanda siyah saçları ile de göz kamaştırmaktadır.
Rihanna Mohawk Saç Kesimi
Rihanna bu resminde ise kahverengi saçları için katlı ve kısa bir saç kesim modeli tercih etmiştir. Kahkül kesimi saçlarının yan kısmıne göre biraz daha uzundur. Rihanna kısa saçlarının arkasını kabarttırmış ve uzun asimetrik kahküllerini ise syan tarafına doğru taratmıştır. Ünlü şarkıcı Rihanna bu saç modeli ile oldukça sempatik ve aynı zamanda ciddi bir görünüm kazanmıştır.
R&B müziğin kraliçesi Rihanna her daim saçlarını saç stilisti Ursula Stephen'in maharetli ellerine teslim etmekte ve iddialı saç modelleri ile karşımıza çıkmaktadır. Bu defa ise resimde gördüğünüz üzere Rihanna kısa saçlarını kahverengiye boyatmış, ustural ile kesilmiş olan saçlarını ise anlının üstüne düşecek şekilde sağ tarafa taratmıştır. Saçlarının arkasını kabarttıran Rihanna kısa saçları ile fark yaratmıştır.
Rihanna Kahverengi Kısa Saçlar
Sevgili arkadaşlar, Rihanna'ya yakışan bir diğer saç modeli ise bob saç kesim modelidir. Saçlarını koyu kahveye boyatması ile birlikte bu saç kesimi ile oldukça hoş, çekici ve ciddi bir görünüm kazanmıştır Rihanna.

Rihanna omuz hizası, orta boy bob saç kesim modeli ile belki de dünyanın en güzel kadını olmaya aday diyebilirim. Bunun yanısıra Rihanna saçlarını koyu kahveye boyatarak hem büyüleyici bir görünüm kazanmıştır hem de doğal görünümü ile hayranlarını kendine bir kez daha aşık etmeyi başarmıştır.
Rihanna Omuz Hizası Bob Saç Kesim Modeli 
Rihanna'nın kazıtılmış saçlarına dair birçok resim buldum ve herbirine yorum yapacağım ve umuyorum ki siz değerli okurlarım için hem ilham kaynağı olacak hem de eğlenceli bir yazı olacak. Evet değerli arkadaşlar Rihanna'nın bu resminde yine sol tarafı kazınmış kısa siyah saçlı bir model görmektesiniz. Daha doğrusu kazınmış bölgenin biraz uzamış olduğunu bile söyleyebilirim. Dolayısıyla saç kesim modeli marjinalliğini korusa da yapmacıklıktan uzaklaşmıştır. Doğruyu söylemek gerekirse Rihanna'nın en marjinal saç modellerine bile yapmacık denilemez. Çünkü Rihanna saçlarını en usta ellere bırakıyor ve en profesyonel modelleri deniyor. O saçta her daim bir numara olmayı başarmaktadır! Bu resimde Rihanna'nın saçlarının sol tarafa göre bir nenbze de olsa uzun saçlarının ise bir jole ve el yordamı ile bu şekilde kabartığ şekil verebilmek mümkündür, nitekim Rihanna'nın saç stlisti Ursula Stephen de bu şekilde bir yol izlemiş ve saçların yönünü yana doğru yatırmıştır.
Güzelliği ile fırtınalar kopartan ünlü ses sanatçısı Rihanna her zaman olduğu gibi saçlarının sol yan kısmını kazıttırmış ve saçlarının sağ yan kısmını ise biraz daha uzun kestirmiştir. Saçlarının uzun olan kısmına el yordamı ile hareket verdirmiş ve oldukça çarpıcı bir görünüm elde etmiştir.
Rihanna Asimetrik Kısa Saç Kesimi ve Hareketli Saçlar
Rihanna bu resminde de bir üstteki saç modelinin aynısını yaptırmış ve belki de saçlarının daha kabarık olmasını sağlamıştır. Saç modeli oldukça hareketli bir modeldir ve Rihanna'nın bebeksi görünümüne sempatik bir hava katmaktadır.
Rihanna saçlarının sol tarafını kazıttırarak marjinal bir görünüm elde etmiştir. Saçalrının siyah olması sebebi ile de asaletine asalet katmaktadır.
Rihanna Kazıtılmış Kısa Saçlar
Rihanna bu defa saçlarının iki yan kısmını da kazıtmış ve saçlarının tepe kısmına ise resimde gördüğünüz gibi dik ve değişik bir şekil verdirmiştir. Bu saç modelinin ne denli cesaret istediği tartışılmaz bir gerçek olsa da Rihanna bunu başarabilmektedir, çünkü hiç kuşkusuz ki Rihanna'nın kusursuz yüzüne en çılgın saç modelleri yakışabilmektedir.
Rihanna saçlarının sağ ve sol kısmını kazıtmış dolayısı ile iki tarafı kazıtılmış bir saç kesim modeli elde etmiştir. Rihanna'nın saçlarının üst kısmı ise yanalra göre biraz daha uzundur ve bir saç şekillendirici krem ya da köpük ile saçlar dikleştirilerek Rihanna'nın marjinal bir görünüm elde etmesi sağlanmıştır.
Rihanna İki Tarafı Kazıtılmış Marjinal Saç Modeli
Bu resimde farkediyoruz ki Rihanna sadece saçlarının yan kısmını kazıtmıyor, o saçlarının arka kısmını da kazıtarak şaşılası cesaretini bir kez daha ortaya koyuyor. Her ne kadar saç kesim modeli oldukça marjinal olsa da biz bu modeli Rihanna'da görmeye alıştık, bu nedenle diyorum ki resimdeki dikkatleri çekecek bir diğer unsur Rihanna'nın yüzü üzerine düşen sarı perçemleridir! Siyah saçlarının ön kısmında saçlarının çok az bir kısmının sarıya boyatması onun saçlarında sınır tanımayan ve kendini aşan bir kişilik olduğunu bir kez daha ortaya koymaktadır.
Rihanna yine kazıttırmış oluğu siyah saçlarının bir kısmını sarıya boyattırarak marjinal bir saç rengi elde etmiştir.
Rihanna Kısa Siyah Saçları Arasında Sarı Tutamlar
Rihanna önleri uzun ve ustura ile kesim yapılmış saçlarına bombeli bir görünüm vererek yana doğru taramış ve yine farklı görünümü ile büyülemiştir.

Yorumlar